PC-performanceboost

Indstillinger

Beskrivelse

Hurtig opstart

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, søger programmet automatisk efter programmer, der kører ved opstart af operativsystemet. Når analysen er færdig, viser Kaspersky en meddelelse med oplysninger om opdagede programmer. Detaljer.

PC Speed-Up

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, søger programmet automatisk efter ubrugte operativsystemfiler og fejl i Windows registreringsdatabasen. Når søgningen er fuldført, viser Kaspersky en meddelelse med oplysninger om søgeresultater. Detaljer.

Dubletter

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, søger programmet automatisk efter filer, der har det samme navn og det samme indhold. Når søgningen er fuldført, viser Kaspersky en meddelelse med oplysninger om opdagede dubletter. Detaljer.

Store filer.

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, søger programmet automatisk efter store filer. Som standard betyder det filer, der er større end 1 GB. Når søgningen er fuldført, viser Kaspersky en meddelelse med oplysninger om opdagede store filer. Detaljer.

Ubrugte apps

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, udføres en månedlig automatisk søgning for at finde applikationer, der ikke har været brugt i over tre måneder. Når søgningen er fuldført, viser Kaspersky en meddelelse med oplysninger om opdagede ubrugte programmer. Detaljer.

Start Kaspersky ved computerstart (anbefales)

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, startes Kaspersky-programmet, når operativsystemet er indlæst, så computeren beskyttes under hele sessionen.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, startes Kaspersky-programmet ikke, når operativsystemet er indlæst, før brugeren starter det manuelt. Computerbeskyttelsen er deaktiveret, og brugerens data kan være udsat for trusler.

Batterisparefunktion

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, er energibesparelsestilstand aktiveret. Kaspersky-programmet udsætter planlagte opgaver. Du kan starte scannings- og opdateringsopgaver manuelt, hvis det er nødvendigt.

Spiltilstand

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scanner eller opdaterer Kaspersky-programmet ikke opgaver og viser ikke beskeder, når du spiller eller kører programmer i fuldskærmsvisning.

Forstyr ikke-tilstand

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, viser Kaspersky-programmet ikke meddelelser om hændelser, der opstår under videoopkald, når du ser videoer, når du arbejder med programmer eller bruger tastaturet. Forstyr ikke-tilstand kan også sætte nogle automatisk startede opgaver på pause eller forsinke kørsel af planlagte opgaver for at undgå overdreven udnyttelse af computerressourcer.

Udsæt computerscanningsopgaver, når CPU'en og disksystemerne er meget belastede

Når Kaspersky-programmet kører planlagte opgaver, kan dette medføre en øget belastning på undersystemerne for CPU og disk, hvilket påvirker andre programmers ydeevne.

Når afkrydsningsfeltet er markeret, udsætter Kaspersky-programmet planlagte opgaver, når programmet registrerer en øget belastning, og frigør operativsystemressourcer til brugerprogrammer.

Foretag en scanning af harddiskens tilstand

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, udføres der automatisk harddiskdiagnostik. Detaljer.

Aktivér dumpskrivning

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, skriver Kaspersky dumps, når det går ned.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, skriver Kaspersky ikke dumps. Programmet sletter også eksisterende dumpfiler fra computerens harddisk.

Aktivér beskyttelse af dump- og sporingsfiler

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, gives adgang til dumpfiler til systemadministratoren og den lokale administrator samt til den bruger, der aktiverede dumpskrivning. Kun systemadministratorer og lokale administratorer kan få adgang til sporingsfiler.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, kan alle brugere få adgang til dumpfiler og sporingsfiler.